Kern crisiscommunicatie nu helder op een rij

37 Flares Filament.io 37 Flares ×

Iedereen die (mede)verantwoordelijk is voor de communicatie wanneer zijn bedrijf of organisatie in een crisis terecht is gekomen, kan geruster zijn dan vorig jaar, want op 4 januari is de website www.NuDoorpakken.nl/crisiscommunicatie van start gegaan.

Op die site staat de voor crisiscommunicatie belangrijkste informatie beknopt en helder op een rij.

NuDoorpakken geeft communicatietips voor een acute crisis, een helder overzicht van wat je wel en niet moet doen, toont de meest gemaakte fouten en beste praktijkvoorbeelden en helpt je om je goed voor te bereiden op een crisissituatie. Want ook al vraagt elke crisis veel van het improvisatievermogen, een goede voorbereiding blijkt al te vaak doorslaggevend voor je kansen om de schade te beperken.

Die voorbereiding komt nog wel eens in het gedrang door de urgentie van alledag. Dat blijkt ook uit vele evaluaties van crises waarin juist de communicatie de achilleshiel van de crisisbeheersing blijkt. Een vaak pijnlijke constatering voor bestuurders die verantwoordelijk zijn voor die communicatie en daar vaak keihard op worden afgerekend. Zorg dat dat jou en jouw bestuurder niet overkomt. Bereid je voor en bezoek NuDoorpakken.nl/crisiscommunicatie

De site is een initiatief van het discussieplatform NuDoorpakken, dat al enkele jaren een doortastende aanpak van de communicatie- en organisatieproblemen bepleit.

crisiscommunicatie

37 Flares Twitter 17 Facebook 2 LinkedIn 18 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 37 Flares ×

Reacties

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.